Vergelijk 2.843.621 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Galaxy S5 Neo Android 6.0-update rolt uit in Nederland

Nieuws Galaxy S5 Neo Android 6.0-update rolt uit in Nederland
Door ,

Goed nieuws voor de eigenaars van de Samsung Galaxy S5 Neo, de telefoon krijgt een update naar Android 6.0.1 Marshmallow! De toestellen van Vodafone krijgen de update als eerste.

Al enige tijd was er bekend dat de Samsung Galaxy S5 Neo de update naar Android Marshmallow zou krijgen, en nu is die er dan ook. De toestellen die via Vodafone zijn aangeschaft krijgen de update als eerste. Het is nog niet bekend wanneer de los gekochte toestellen de update zullen krijgen, maar dat zal niet lang op zich laten wachten.

De update wordt over-the-air verspreid: er komt dus geen gedoe met kabels en computerprogramma's aan te pas. De melding dat er bijgewerkt kan worden komt vanzelf in het notificatiescherm. Mocht je willen controleren of je de update al kan downloaden dan kun je kijken in Instellingen -> Toestel info -> Software update. De update is ongeveer 3GB groot, dus we raden aan dat je deze via een Wi-Fi netwerk downloadt en niet via je mobiele internet. De update naar firmwareversie XXU1BPD4 komt met de nieuwste beveiligingsupdates, die er voor zorgen dat je je geen zorgen hoeft te maken over de kwetsbaarheid van je toestel.

De vijf beste nieuwe features van Android 6.0 Marshmallow

De vijf beste nieuwe features van Android 6.0 Marshmallow

29 sep 2015 - Google's nieuwste versie van zijn mobiele besturingssysteem is flink onder handen genomen om het nóg efficiënter en sneller te maken dan dat Android Lollipop was. In dit artikel licht GSMinfo.nl onze vijf favoriete features voor je uit.

Wat is er nieuw in Android 6.0?

Android 6.0.1 Marshmallow brengt een aantal veranderingen met zich mee ten opzichte van Android 5.1.1 Lollipop. De grootste veranderingen zijn niet direct zichtbaar bij deze update, het uiterlijk is dan ook grotendeels hetzelfde gebleven. Een handige nieuwe functie is Doze. Zolang het scherm uit is, de telefoon niet aan de lader ligt en het toestel stil ligt schakelt Doze alle 'niet-essentiële' functies uit om zo je telefoon langer beschikbaar te houden. Je hoeft voor deze functie geen instellingen te veranderen: zodra Marshmallow is geïnstalleerd is de functie actief. 

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden