Vergelijk 3.306.905 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Samsung brengt Galaxy X en vier andere topmodellen uit in 2017'

Nieuws 'Samsung brengt Galaxy X en vier andere topmodellen uit in 2017'
Door ,

Samsung zal in 2017 maar liefst vijf vlaggenschepen uitbrengen, zo beweert een nieuwe bron. Naast een aantal bekende namen wordt ook de introductie van de Galaxy X verwacht.

De Samsung Galaxy S7 ligt pas net in de winkel, maar binnen de Koreaanse fabrikant wordt al nagedacht over volgend jaar. Een Chinese bron op het sociale netwerk Weibo beweert dat we in 2017 vijf vlaggenschepen van Samsung kunnen verwachten. De meerderheid daarvan is geen grote verrassing: zowel de Galaxy S8 als de Note 7 zouden in ontwikkeling zijn, alsmede Edge-varianten van beide smartphones.

Het vijfde toestel zou de Samsung Galaxy X, een nieuw topmodel. Het gaat waarschijnlijk om een toestel met een opvouwbaar scherm. Samsung werkt al jaren aan dergelijke beeldtechniek, en lijkt er klaar voor om het in 2017 beschikbaar te maken voor consumenten. De Galaxy X zou bovendien Samsungs eerste smartphone zijn met een 4K-resolutie van 3840x2160 pixels. Wanneer de Galaxy X precies verschijnt is nog onduidelijk. 

Note 6

Voor het zover is heeft Samsung nog verschillende vlaggenschepen op de planning staan voor 2016. Zo is de verwachting dat de fabrikant deze zomer de Samsung Galaxy Note 6 presenteert. De nieuwe phablet ligt mogelijk al vanaf augustus in de winkels, zo werd deze week bekend. 

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden