Vergelijk 2.025.285 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC One M9 Prime Camera Edition nu te koop

Nieuws HTC One M9 Prime Camera Edition nu te koop
Door ,

De HTC One M9 Prime Camera Edition is vanaf vandaag te koop. Het toestel draait grotendeels om de 13 megapixel camera met optische beeldstabilisatie. De rest van de hardware is echter ook niet verkeerd. De Prime Camera Edition is vooralsnog alleen in het grijs verkrijgbaar.

De HTC One M9 Prime Camera Edition ligt vanaf vandaag in de winkels. Het toestel, dat zoals je uit de naam al kan afleiden grotendeels draait om de aanwezige camera, is een kleine evolutie van de reeds bestaande HTC One M9. Het is bedoeld als goedkope variant op de nog uit te komen HTC 10, het nieuwe vlaggenschip van HTC en de opvolger van de One M9. 

De camera

De camera van de One M9 Prime Camera Edition is natuurlijk het middelpunt van dit toestel. Dat zie je aan het feit dat het toestel in de naam direct refereert naar de camera, maar ook aan wat HTC aan hardware erin heeft gezet. De sensor is 13 megapixel groot, wat geen enorme hoeveelheid is. Er is echter ook optische beeldstabilisatie aanwezig. Dat is iets dat niet veel smartphones hebben, en het zorgt ervoor dat je foto's in alle situaties scherper en minder blurry zijn.

Behalve de camera zijn er echter ook nog een hoop andere dingen aan boord waar je als smartphonegebruiker plezier van kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan de vlotte processor met flink wat werkgeheugen. De aanwezigheid van Android 6.0 Marshmallow, met HTC's eigen Sense-skin eroverheen is ook fijn.

Nu te koop

Op moment van schrijven is de HTC One M9 Prime Camera Edition te koop voor om en nabij de 450 euro te koop. Vooralsnog is er alleen een variant met grijze achterkant te krijgen, maar we vermoeden dat daar nog een witte variant bijkomt. Je kan de HTC M9 Prime Camera Edition gratis krijgen bij een abonnement, zolang je minimaal 24 euro betaalt per maand. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden