Vergelijk 2.392.436 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Eerste HTC 10-update verbetert camera

Nieuws Eerste HTC 10-update verbetert camera
Door ,

Hoewel de HTC 10 officieel nog niet in de winkels te vinden is, voorziet HTC de smartphone nu al van nieuwe software. Een eerste kleine update wordt uitgerold.

De HTC 10 is officieel pas vanaf eind deze week in Nederland verkrijgbaar, al wordt het toestel inmiddels al door enkele webwinkels aangeboden. Nu blijkt dat vroege kopers van HTC's vlaggenschip direct een update kunnen downloaden. Nieuwe software met versienummer 1.30.401.1 wordt op dit moment over-the-air uitgerold. 

Volgens HTC's changelog wordt met de update vooral de camera aangepakt. Zo is de automatisch HDR verbeterd. Ook zouden foto's die je buiten of in situaties met weinig licht maakt nu scherper moeten zijn. De paarse ruis in de Pro Mode van de camera-app is verminderd, en de laser-autofocus zou nu makkelijker zijn om te gebruiken.

Tot slot zou de HTC 10 nu stabielere WiFi-verbindingen moeten hebben, mede door verbeterde ondersteuning van Smart MIMO. Ook heeft HTC nog wat kleinere bugfixes doorgevoerd. Gebruikers krijgen automatisch een notificatie zodra ze de update kunnen downloaden.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden