Vergelijk 2.349.418 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG registreert X Slim, X Classic: uitbreiding X-serie op stapel?

Nieuws LG registreert X Slim, X Classic: uitbreiding X-serie op stapel?
Door ,

De LG X-serie wordt binnenkort mogelijk uitgebreid met enkele nieuwe producten. LG heeft een viertal nieuwe merknamen vast laten leggen, zo ontdekte GSMinfo.nl.

LG heeft onlangs in Zuid-Korea de trademarks geregistreerd voor vier producten met opvallende namen. Het bedrijf heeft de namen van de X Suit, X Skin, X Classic en X Slim vastgelegd, zo ontdekte GSMinfo.nl. Mogelijk gaat het om varianten op de X Screen en de X Cam, twee andere smartphones van LG. De registraties bieden geen verdere informatie over wat voor producten het precies zijn.

Wel lijken de namen te suggereren dat het om een uitbreiding van de LG X-serie gaat. Deze serie werd begin dit jaar gepresenteerd met twee toestellen, de X Screen en de X Cam. Het zijn mid-range smartphones met beide een opvallende feature. Zo heeft de X Screen twee schermen voorop zitten, terwijl de X Cam over een dubbele camera beschikt. De twee toestellen zullen vanaf dit voorjaar in Nederland verkrijgbaar zijn.

LG X-serie

X Slim en X Classic: dun en simpel?

Mochten ook de nieuwe namen naar onderscheidende features verwijzen, dan zou de LG X Slim best wel eens een bijzonder dunne smartphone kunnen worden. De X Classic zou dan een mid-range smartphone zonder fratsen kunnen zijn. Wat voor producten de X Suit en X Skin zijn is lastiger te raden, al kunnen het wellicht ook accessoires zijn voor andere X-serie smartphones. De namen lijken in ieder geval te suggereren dat deze laatste twee naar hoesjes verwijzen.

Specificaties en andere details van de uitgebreide X-serie zijn vooralsnog onbekend. Ook weten we niet wanneer LG de smartphones officieel zal presenteren.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden