Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Sony Xperia M Ultra krijgt 16 megapixelcamera voor selfies'

Nieuws 'Sony Xperia M Ultra krijgt 16 megapixelcamera voor selfies'
Door ,

De Sony Xperia M Ultra zou een nieuwe phablet zijn met een indrukwekkende selfiecamera. De 6 inch smartphone zou voorop 16 megapixels weten te bieden.

Met de Sony Xperia M Ultra zou het Japanse bedrijf een forse phablet op de markt willen zetten. De smartphone wordt voorzien van een 6 inch scherm, zo beweren Chinese bronnen. Het IPS-scherm zou een Full HD-resolutie hebben, met minimale randen om zoveel mogelijk van de voorkant te benutten. Het 6 inch formaat zou van de M Ultra één van de grootste Android-smartpohnes maken.

Xperia M Ultra specificaties

Hoewel de Xperia M-serie doorgaans uit mid-range smartphones bestaat, beweert deze bron dat er zeer indrukwekkende camera's in gestopt worden. Achterop zou een 23 megapixelcamera zitten met dubbele lens, waarschijnlijk vergelijkbaar met wat Sony nu in de Xperia Z5 in een enkele lens biedt. Voorop zou een 16 megapixelcamera zitten voor selfies. 

Qualcomms Snapdragon 652-chipset zou worden gebruikt, met een ruime 3GB werkgeheugen. Ook is er 32GB opslagruimte, en plek voor een microSD-geheugenkaart. Het grotere scherm zou ook veel ruimte bieden voor de accu, en daarom zou de batterijcapaciteit 4280 mAh bedragen. Dat is ruim anderhalf keer zo groot als de accu in de Xperia Z5.

De Chinese bron geeft niet aan wanneer de M Ultra precies officieel aangekondigd gaat worden. Ook beeldmateriaal van het toestel ontbreekt, waarmee de betrouwbaarheid van de bron valt te betwisten. Sony zou ook nog een andere phablet in ontwikkeling hebben, de C6 Ultra. Daarvan zijn al wel foto's uitgelekt, al is nog onduidelijk wanneer dat toestel verschijnt.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden