Vergelijk 3.432.544 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung begint uitrol Galaxy Note 4 Android 6.0 update

Nieuws Samsung begint uitrol Galaxy Note 4 Android 6.0 update
Door ,

Samsung is begonnen met de wereldwijde uitrol van Android 6.0 voor de Galaxy Note 4. De definitieve software is inmiddels beschikbaar in verschillende Europese landen.

Bezitters van een Samsung Galaxy Note 4 hebben er even op moeten wachten, maar een update naar Android 6.0 Marshmallow lijkt eindelijk uit te rollen voor het toestel. De software is al beschikbaar in Turkije, Polen en verschillende Europese landen. In Nederland kun je de Note 4 update nog niet downloaden, maar vermoedelijk rolt deze hier ook binnen enkele dagen tot weken uit.

De update verschijnt bijna een half jaar na de introductie van Android 6.0 Marshmallow. Eind vorig jaar verschenen er al berichten over een uitrol, maar dat lijkt een valse start geweest te zijn. Nieuwe software wordt geleidelijk wereldwijd uitgerold, waardoor het weken tot zelfs maanden kan duren voor een update in elk land beschikbaar is. 

Samsung Galaxy Note 4 Android 6.0 update

Nieuw in Android 6.0

Marshmallow introduceert onder andere de Doze-functie, die ervoor zorgt dat je het batterijverbruik op stand-by fors terug kan dringen. Ook is het Air Command-menu uitgebreid, en kun je beginnen met het maken van notities zodra je de S Pen uit zijn houder haalt. Tot slot zou de Note 4-software net wat soepeler moeten lopen na het downloaden van Android 6.0. 

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden