Vergelijk 2.589.882 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei P9 Lite foto's, adviesprijs en releasedatum uitgelekt

Nieuws Huawei P9 Lite foto's, adviesprijs en releasedatum uitgelekt
Door ,

De Huawei P9 Lite is mogelijk vanaf eind april in Nederland verkrijgbaar, zo ontdekte GSMinfo.nl. De nog onaangekondigde smartphone zou vanaf eind april verkrijgbaar zijn.

De Huawei P9 Lite is officieel nog niet aangekondigd, maar lijkt op korte termijn al in Nederland te verschijnen. CentralPoint, een bekende webwinkel, claimt dat een dual-sim P9 Lite binnen enkele weken in Nederland verkrijgbaar is. De smartphone zal verkocht worden in twee kleuren, zwart en wit.

[Update 20:10] Via een nieuwe bron heeft GSMinfo.nl de hand weten te leggen op gedetailleerde productfoto's van de Huawei P9 Lite. De foto's tonen alle hoeken van het toestel in drie kleuren. Naast een witte en zwarte variant zou ook een gouden P9 Lite in de maak zijn.

Huawei P9 LiteHuawei P9 Lite

Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite Huawei P9 Lite

Goedkoper

De prijs van de P9 Lite ligt bij de website iets boven de 300 euro. Dat zou wijzen op een adviesprijs van ongeveer 300 euro, vergelijkbaar met de adviesprijs van de P8 Lite die vorig jaar verscheen. Het is ongeveer de helft van de Huawei P9, het vlaggenschip dat gisteren aangekondigd werd. De Huawei P9 is ook vanaf eind april in Nederland verkrijgbaar, maar heeft een adviesprijs die begint bij 599 euro voor het goedkoopste model. 

Huawei P9 Lite bij CentralPoint

Huawei presenteerde zijn nieuwste topmodel gisteren in Londen. Hoewel bronnen beweerden dat er naast de Huawei P9 ook een P9 Lite en een P9 Max in de maak zijn, lijken die laatste twee varianten pas op een later moment te komen. Tijdens de presentatie werden de toestellen niet getoond, en ook daarbuiten wordt het bestaan van de toestellen nog niet erkend. 

P9 Lite specificaties

Volgens de laatste geruchten beschikt de P9 Lite over hetzelfde design als de Huawei P9. Ook het schermformaat is ongewijzigd: beide smartphones beschikken over een 5,2 inch beeldscherm met een Full HD-resolutie. De P9 Lite mist wel de Leica-camera met dubbele lens die op het topmodel terug te vinden is. Ook is de processor van de Lite-versie waarschijnlijk iets minder krachtig.  

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden