Vergelijk 3.579.277 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG registreert merknaam G5 SE

Nieuws LG registreert merknaam G5 SE
Door ,

De LG G5 is nog maar net uit of de Koreaanse firma lijkt al aan een tweede editie van het toestel te werken. Het bedrijf heeft namelijk de merknaam G5 SE vastgelegd voor een toestel zonder verdere details.

De LG G5 is het net uitgekomen vlaggenschip van LG en heeft dan ook specificaties zoals we gewend zijn van een high-end toestel. Onder de motorkap draait de Snapdragon 820, de snelste processor van Qualcomm, terwijl LG het toestel aan de voorkant voorzien heeft van een 5,3 inch QHD-scherm. Het bijzondere aan de G5 is dat je verschillende modules aan het toestel toe kunt voegen, bijvoorbeeld een beter audio-module of een camera-module voor meer grip.

Nu blijkt uit informatie die GSMinfo.nl heeft ontvangen dat LG een merknaam heeft geregistreerd voor een eventuele 'special edition' van de LG G5. Vorige week heeft de firma deze registratie ingediend in thuisland Zuid-Korea, maar de registratie bevat verder nog maar weinig informatie over wat deze 'SE-versie' in zal gaan houden. Er wordt melding gemaakt van een 'secundaire batterij', wat er op duidt dat het toestel ook een modulaire poort krijgt voor accessoires. De firma heeft ook een logo toegevoegd aan de applicatie, maar afgezien van LG's traditionele lettertype is er maar weinig uit de afbeelding op te maken.

LG G5 Se

Tot dusver heeft LG nog niets losgelaten over een potentiële tweede versie van de LG G5, dus we kunnen alleen maar gissen naar wat LG zou veranderen of toevoegen aan de speciale editie. We zullen dus af moeten wachten tot er meer uitlekt of tot LG zelf een aankondiging doet over een nieuwe versie van de LG G5. 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden