Vergelijk 2.487.595 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple brengt iOS 9.3.1-update uit voor Safari-bug

Nieuws Apple brengt iOS 9.3.1-update uit voor Safari-bug
Door ,

Kort na het verschijnen van iOS 9.3 brengt Apple al een urgente update uit. Het nieuwe iOS 9.3.1 lost een vervelende bug in Safari op.

Apple introduceerde de iOS 9.3-update een kleine week geleden voor de iPhone en iPad. Al snel bleek de nieuwe software over een vervelende bug te beschikken. Voor veel gebruikers was het plotseling onmogelijk om links te openen in Safari, Apple's browser. Als een link werd aangeklikt liep de app compleet vast. De oorzaak was onbekend, maar Apple liet al snel weten aan een oplossing te werken.

Die oplossing wordt sinds vannacht uitgerold, in de vorm van een iOS 9.3.1-update. Heb je je iPhone onlangs bijgewerkt naar iOS 9.3, dan kun je nu wederom een kleine update binnenhalen. Na het installeren van de software zou het Safari-probleem zijn opgelost. De update brengt verder geen andere bugfixes of features met zich mee.

Apple rolt iOS 9.3 update uit voor iPhone: Night Shift en meer

Apple rolt iOS 9.3 update uit voor iPhone: Night Shift en meer

21 mrt 2016 - De nieuwste versie van iOS is vanaf vandaag beschikbaar voor de iPhone en iPad. Apple introduceert met de iOS 9.3 update onder andere een nachtmodus voor de helderheid, en de mogelijkheid om je notities te beschermen met je vingerafdruk.

Nieuw in iOS 9.3

Apple iOS 9.3 bracht nieuwe functionaliteit met zich mee, zoals 'Night Shift'. Daarmee kan je 's nachts automatisch de helderheid en tint van het scherm laten aanpassen, zodat er minder blauw licht getoond wordt. Dat zou beter moeten zijn voor je nachtrust. Daarnaast zijn er nog aanpassingen gemaakt in de Notities-app en is CarPlay verbeterd. 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden