Vergelijk 2.030.671 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung's eigen webbrowser nu beschikbaar op veel oudere Galaxy's

Nieuws Samsung's eigen webbrowser nu beschikbaar op veel oudere Galaxy's
Door ,

Samsung's eigen webbrowser was al sinds februari beschikbaar voor Samsung's topsmartphones. Nu komt de nieuwe browser met een aantal handige functies ook uit op een flink aantal oudere Galaxy's. Een van de features is een ad-blocker.

Samsung heeft een eigen internetbrowser op veel van haar meest recente smartphones staan. Van deze Samsung Internet for Android is Samsung inmiddels toe aan de vierde versie. Die kwam overigens al in februari uit, maar was sindsdien eigenlijk alleen beschikbaar voor de meest recente Samsung-smartphones. We hebben het dan over toestellen als de Galaxy S6, Galaxy S7 en Galaxy Note 5. Nu komt de browser echter ook naar een hele trits oudere Samsung-toestellen.

Handige features

De Samsung-browser heeft een aantal interessante features. Een van de meest handige features is dat je er een ad-blocker op kan zetten. Een andere handigheid is dat je video's in een pop-up scherm kan afspelen, terwijl je op het hoofdscherm gewoon verder kan surfen. Ook heeft Samsung een zogeten Secret-mode toegevoegd, waarmee je je anoniemer op het web kan begeven.

Met de kleine update komen er een stuk meer Galaxy-toestellen die de nieuwe softwareversie ondersteunen. Samsung stelt het in zijn updatebericht als volgt:

This update is available for Galaxy S7 Edge, S7, Note5, S6 Edge+, S6 Edge, S6, S6 Active, Note4, S5, S5 Neo, S5 Active, S5 Sports, S5 LTE A, Note3, S4, S4 Duos, S4 Active, S4 LTE A, A7, A8, A5x, A7x, and A9x with Android 5.0 and above.

Wat opvalt is dat niet alleen recente toestellen zoals de Samsung Galaxy S7 maar ook oudere toestellen zoals de Galaxy S4 de webbrowser kunnen downloaden. Overigens denken wij dat de pop-up video-functie vooral goed werkt op toestellen met een groot scherm, zoals de Galaxy Note 3, Galaxy Note 4 en Galaxy Note 5.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden