Vergelijk 2.508.634 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Gelekte foto's van iPhone 4G zijn echt!

Door ,

Zijn ze nu echt of nep? De foto's die Engadget gisteren presenteerde deed een hoop stof opwaaien. Toch lijken we dankzij het speurwerk van GSMarena weer iets dichter te zijn bij de bevestiging van het officiële design van de iPhone 4G.

iPhone 4G mogelijk gelektGisteren publiceerden we de foto's van de iPhone 4G die gespot waren op een cafévloer in San José. Vanochtend kwam het bericht binnen dat deze foto's afkomstig zouden zijn van enkele Japanse fraudeurs en dus feak waren. Op dit moment gaan we er vanuit dat de foto's toch echt zijn, mede naar aanleiding van het speurwerk van GSMarena. Houd je vast voor een sterk staaltje onderzoeksjournalistiek!

De opvolger van de iPhone 3GS zou al eerder op een foto zijn verschenen. Een dag voor de presentatie van de iPad lekte er een foto van de nieuwe tablet. Op deze foto zou de nieuwe iPhone ook al gedeeltelijk te zien zijn geweest, maar omdat alle ogen gericht waren op de iPad heeft niemand dat opgemerkt. Zoals je ziet op de foto hiernaast, is de aluminium zijkant van de iPhone - ondanks de wazige foto - te herkennen.

Vergelijking gelekte foto's iPhone 4G

De foto van de iPhone 4G van afgelopen vrijdag zou nep zijn. De foto's uit de bar in San José zouden wel overtuigend zijn, omdat we nu meer foto's hebben om met elkaar te vergelijken. Deze gelekte info wordt nog eens aangevuld met nieuwe pics van een Chinese website. Hier gaat het waarschijnlijk wel om plaatjes van handgemaakte prototypes, waardoor een slag om de arm voor de uiteindelijke hardware nodig is. Toch geeft het wel een aardige indruk van hoe de 4G (of iPhone HD) er ongeveer uit zou moeten zien.

iPhone 4G gelektiPhone 4G gelekt

iPhone HD gelekt

Tot slot nog even de mogelijke nieuwe features op een rijtje volgens GSMarena:

  -  HD aanraakscherm met een resolutie van 640 x 960 pixels.
  -  Betere camera met flits.
  -  MicroSim kaartslot.
  -  80GB aan geheugen (waarschijnlijk 64GB + 16GB combo).

Bron: GSMarena via MacRumors

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden