Vergelijk 2.953.014 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung rolt 'urgente' Galaxy S7 Edge update uit

Nieuws Samsung rolt 'urgente' Galaxy S7 Edge update uit
Door ,

De Samsung Galaxy S7 Edge ligt officieel pas vanaf morgen in de winkels, maar Samsung rolt nu al een eerste update uit voor de smartphone.

Gebruikers die de Samsung Galaxy S7 Edge nu al op zak hebben kunnen een kleine update downloaden. Je krijgt automatisch een notificatie zodra de update voor jouw toestel beschikbaar is. Het gaat om een kleine patch van slechts 3,3MB die gericht zou zijn op het verbeteren van het Edge Screen. Samsung noemt de nieuwe software 'urgent', maar geeft verder geen details over wat er precies wordt aangepakt. 

Mocht je het toestel al hebben en je hebt nog geen notificatie ontvangen, dan kun je zelf op de beschikbaarheid van de update controleren door naar de Instellingen te gaan. Vervolgens kies je voor 'Toestel-info', en dan 'Updates handmatig downloaden'. De S7 Edge laat je dan weten of de update voor je klaarstaat.

Galaxy S7 Edge release

De Samsung Galaxy S7 Edge is vanaf morgen, vrijdag 11 maart in Nederland te koop. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung beschikt over een gebogen 5,5 inch scherm, een waterdicht design en een 12 megapixelcamera met Dual Pixel-technologie. In onze review noemden we het eerder deze week "misschien wel de beste smartphone van 2016". 

Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge review

Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge review

8 mrt 2016 - De Samsung Galaxy S7 slechts een kopie van zijn voorganger? Welnee: met een waterdichte behuizing, grotere accu en Dual Pixel-camera zijn er tal van verbeteringen. In deze Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge review bespreken we misschien wel de beste smartphones van 2016.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden