Vergelijk 2.509.834 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe iPhone gespot op cafévloer in San José!

Door ,

Ben je een lekker biertje aan het doen in het plaatselijke café, valt er voor je in één keer een iPhone 4G voor je op de vloer. De oplettende kijker heeft er snel wat foto's van geschoten. De pics bevestigen voornamelijk een aantal vermoedens.

Afgelopen vrijdag spraken we nog over mogelijke foto's van de nieuwe iPhone 4G. Vandaag doken er op het internet weer foto's op van deze nieuwe smartphone. Ook hier is de echtheid van de kiekjes niet gegarandeerd, maar het id-nummer komt overeen met gegevens van Apple bij de keuringsdienst FCC. Dit wijst daardoor wel op een grotere betrouwbaarheid.

iPhone HD gespot

Het design wijkt volgens deze foto's wel af van dat van de iPhone 3G of iPhone 3GS. Toch lijken deze plaatjes redelijk op die van afgelopen vrijdag. Daar zagen we echter wel de witte variant. We zien nu een aluminium zijkant en een camera aan de voorzijde van het toestel. Deze kan gebruikt worden voor videobellen. Ook zou de 4G, in de wandelgangen ook iPhone HD genoemd, over een indrukwekkend intern geheugen van 80GB beschikken. 

iPhone 4G gespot

Nieuwe iPhone gespot

Op 22 juni wordt de iPhone 4G waarschijnlijk gepresenteerd. Tot die tijd moeten we het doen met uitgelekte foto's en specs. De geruchtenstroom is in ieder geval wel lekker op stoom aan het raken.

Bron: Engadget via Tweakers

Update 19-04: Deze foto's lijken echt te zijn. Vandaag lekte namelijk een aantal andere foto's uit. Check het nieuwsbericht over deze foto's van de iPhone 4G.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden