Vergelijk 2.436.434 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Windows 10-update voor Lumia's komt nog deze maand'

Nieuws 'Windows 10-update voor Lumia's komt nog deze maand'
Door ,

De update voor diverse Lumia-toestellen wordt misschien wel deze maand nog uitgerold. Dat zijn althans de geruchten. De update naar Windows 10 zou stilletjes worden uitgerold, wat zou betekenen dat gebruikers handmatig naar de update zouden moeten zoeken.

Microsoft heeft lange tijd geleden beloofd dat men de Windows 10-update voor alle Lumia's zou uitbrengen. Later werd daar weer op teruggekomen, want nu zouden alleen de echt recente modellen een update krijgen. Afgelopen december zou de update worden uitgerold. December is inmiddels lang en breed voorbij, en van de update is geen spoor te bekennen.

Update in aantocht

Het lijkt er echter op dat de update er toch aan zit te komen. Eerder had Microsoft al een interne deadline gesteld van februari, maar dat is nu verschoven naar maart. Men zou van plan zijn de update 'stil' uit te rollen. Dat zou betekenen dat gebruikers van de Lumia-toestellen die een update krijgen, de update alleen zouden krijgen wanneer ze handmatig zoeken naar software-updates. We kunnen ons echter voorstellen dat Lumia-gebruikers dat sinds december al elke dag doen.

Overigens zou de update deze maand alleen bedoeld zijn voor de meer recente toestellen, zoals de Lumia 930, Lumia 640 en Lumia 1520. Oudere toestellen zoals de Lumia 920 en 1020 zouden weer later een update kunnen verwachten. Geen fijn nieuws voor de gebruikers van die toestellen.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden