Vergelijk 2.698.904 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Tele2 geeft vaste klanten korting op mobiel abonnement

Nieuws Tele2 geeft vaste klanten korting op mobiel abonnement
Door ,

Vaste klanten van Tele2 krijgen de komende weken vijftig euro korting op hun mobiele abonnement. Het gaat om een eenmalige korting, in tegenstelling tot de vaste korting die concurrenten bieden.

Klanten van Tele2 met een vast abonnement die een mobiel abonnement afsluiten krijgen eenmalig 50 euro korting, zo heeft de provider dit weekend laten weten. Het geldt voor alle klanten die vaste telefonie, internet of TV afnemen bij de provider. Klanten die nu al een mobiel abonnement hebben bij Tele2 vallen buiten de boot. 

De actie loopt slechts tot en met 16 maart, dus klanten zullen er snel bij moeten zijn. Ook geldt het alleen voor abonnementen van 2 jaar die in combinatie met een toestel zijn afgesloten. Klanten met een sim-only abonnement zijn uitgesloten van deelname. Wel geldt de korting ook als je meerdere abonnementen hebt lopen thuis, bijvoorbeeld voor huisgenoten of je gezin. Elke abonnee krijgt dan 50 euro korting. De complete voorwaarden zijn te vinden op Tele2's site.

Bonus voor vaste klanten

Tele2 is niet de eerste provider die vaste klanten een bonus geeft. Bij KPN kunnen gebruikers vijf euro korting per maand krijgen en een twee keer zo grote databundel als ze naast hun mobiele abonnement nog andere pakketten afnemen. Vodafone geeft mobiele klanten die Vodafone Thuis gebruiken extra data en een TV-themapakket. 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden