Vergelijk 2.956.156 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Uitrol Marshmallow-update Samsung Galaxy S6 Edge Plus begonnen

Nieuws Uitrol Marshmallow-update Samsung Galaxy S6 Edge Plus begonnen
Door ,

De Samsung Galaxy S6 Edge Plus was de enige Galaxy S6 die nog geen update naar Android 6.0 Marshmallow had gekregen. Daar komt nu verandering in, want de update wordt nu uitgerold in Zuid-Korea. Heel lang zullen Nederlandse S6 Edge Plus-bezitter dus niet meer hoeven wachten.

Gisteren konden Nederlandse gebruikers van de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge al aan de slag met de nieuwe Android 6.0 Marshmallow-update. Dat liet een deel van de Galaxy S6-bezitters in de kou staan, namelijk de Galaxy S6 Edge Plus-bezitters. Gelukkig is er voor die mensen nu ook goed nieuws. De update naar Android 6.0 Marshmallow lijkt helemaal af te zijn. Zo is de uitrol nu in Zuid-Korea begonnen.

Veel voordelen met Marshmallow

De Android 6.0 Marshmallow wordt nu dus uitgerold in Zuid-Korea, en dat betekent vaak dat een release in andere landen heel dichtbij is. Het uiteindelijke versienummer van de update is 6.0.1 wat betekent dat je er gelijk ook de laatste beveiligingsupdates bij krijgt. Verder komen er natuurlijk een boel nieuwe features met de update mee. Die staan in het onderstaande artikel voor je opgesomd.

De vijf beste nieuwe features van Android 6.0 Marshmallow

De vijf beste nieuwe features van Android 6.0 Marshmallow

29 sep 2015 - Google's nieuwste versie van zijn mobiele besturingssysteem is flink onder handen genomen om het nóg efficiënter en sneller te maken dan dat Android Lollipop was. In dit artikel licht GSMinfo.nl onze vijf favoriete features voor je uit.

Naast de 'reguliere' verbeteringen van Android 6.0 Marshmallow heeft Samsung ook wat gesleuteld aan de menu's in de Edge. Dat betekent dus dat er een aantal nieuwe functiemenu's in de zijkant van de Galaxy S6 Edge Plus komen. Daarmee krijgt de afgeronde schermrand eindelijk iets meer functionaliteit.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden