Vergelijk 2.723.463 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Tele2 maakt 4G-abonnementen ook los verkrijgbaar

Nieuws Tele2 maakt 4G-abonnementen ook los verkrijgbaar
Door ,

Tele2 heeft haar abonnementen met 4G ook los verkrijgbaar gemaakt. Voorheen waren deze alleen met toestel te krijgen, maar nu heeft Tele2 ze ook als sim-only op de markt gebracht. Voor een kleine meerprijs zijn ze maandelijks opzegbaar.

Tele2 had al enige tijd abonnementen met 4G in haar portfolio, maar die waren uitsluitend te krijgen in combinatie met een toestel. Dat is vanaf morgen voorbij, want dan gaat de provider deze abonnementen ook zonder toestel, dus sim-only, aanbieden. Tele2 heeft een vijftal abonnementen met 4G die straks zonder toestel besteld kunnen worden.

Ook per maand opzegbaar

De prijzen van de 4G-abonnementen variëren van 10 euro tot 35 euro. Met het goedkoopste abonnement krijg je 100 units die zowel tellen als belminuten als sms'jes. Daarnaast krijg je 1 GB aan data. Bij het duurste abonnement van 35 euro kan je onbeperkt bellen en sms'en en heb je een datalimiet van 24 GB. De andere datalimieten die je kan kiezen bij Tele2 zijn 1,5 GB, 4 GB en 8 GB groot. Die worden steeds vergezeld van een onbeperkt aantal belminuten

Overigens zijn al deze abonnementen verkrijgbaar met een contractsduur van 24 maanden. Als je daar geen zin in hebt, heeft Tele2 ook varianten die maandelijks opzegbaar zijn, maar dan betaal je per maand een euro extra.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden