Vergelijk 2.392.436 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'OnePlus One update naar Android 6.0 en CyanogenOS 13 binnenkort'

Nieuws 'OnePlus One update naar Android 6.0 en CyanogenOS 13 binnenkort'
Door ,

Bezitters van de OnePlus One kunnen spoedig een update verwachten naar de nieuwste versie van Android. Een Marshmallow update wordt op korte termijn uitgerold in combinatie met CyanogenOS 13.

De OnePlus One werd bijna twee jaar geleden gelanceerd met een aangepaste versie van CyanogenOS. OnePlus en de ontwikkelaars van de custom ROM werkten samen aan de software, totdat die samenwerking vorig jaar werd stopgezet. Toch blijft Cyanogen doorgaan met de ontwikkeling van nieuwe software, waardoor bezitters van de OnePlus binnenkort alsnog een Android 6,0 update kunnen ontvangen.

Een medewerker van Cyanogen heeft bevestigd dat de Android 6.0 voor de OnePlus One vanaf eind februari uitgerold zal worden. De update wordt samen met CyanogenOS 13.0 uitgerold, de nieuwste versie van Cyanogen. Of het bedrijf die eigen deadline gaat halen is echter nog maar de vraag, want updates hebben al vaker iets langer dan gepland op zich laten wachten.

Nieuw in Android 6.0

Android 6.0 introduceert onder andere het nieuwe permissiesysteem. Daarmee kunnen gebruikers per app kiezen welke telefoondata een applicatie mag gebruiken. Daarnaast wordt de stand-by duur van smartphones verbetert met 'Doze'. Dat dringt het accuverbruik van je smartphone flink als je toestel langere tijd op stand-by staat.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden