Vergelijk 2.843.621 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Galaxy S6 Edge Plus Android 6.0 update volgende maand beschikbaar'

Nieuws 'Galaxy S6 Edge Plus Android 6.0 update volgende maand beschikbaar'
Door ,

De Samsung Galaxy S6 Edge Plus wordt waarschijnlijk binnen enkele weken voorzien van Android 6.0 Marshmallow. Een Canadese provider bevestigt dat de update op korte termijn wordt uitgerold.

Android 6.0 Marshmallow is vanaf begin maart beschikbaar voor de Samsung Galaxy S6 Edge Plus, zo beweert de Canadese provider Telus. Dat betekent dat de uitrol van nieuwe software voor de smartphone binnenkort van start gaat. Op het lijstje staat dat de update vanaf 9 maart beschikbaar is. Updates worden doorgaans geleidelijk wereldwijd uitgerold, dus het kan zijn dat Nederlandse S6 Edge Plus-bezitters een paar dagen tot weken langer moeten wachten.

Eerder deze week maakte Samsung bekend dat het begonnen is met de wereldwijde uitrol van Android 6.0 voor de Galaxy S6 en S6 Edge. Android Marshmallow is voor die smartphone sinmiddels beschikbaar in een flink aantal landen, en zal op korte termijn ook naar Nederland komen. 

Nieuw in Android 6.0

De update brengt alle nieuwe functies van Android 6.0 Marshmallow naar de Galaxy S6 Edge Plus, zoals Doze voor een verbeterde batterijduur en het herziene permissiesysteem waarmee je eenvoudig bij kunt houden wat je apps met je gegevens doen. Daarnaast biedt de update nieuwe functies voor de gebogen schermrand.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden