Vergelijk 2.468.376 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Samsung Galaxy S7 wordt waterdicht'

Nieuws 'Samsung Galaxy S7 wordt waterdicht'
Door ,

Het lijkt er sterk op dat de Samsung Galaxy S7 een waterdicht toestel wordt. Samsung tweette zelf met een teaser, die nauwelijks dubbelzinnig was. Op 21 februari, als de Galaxy S7 wordt aangekondigd, mogen we een waterdichte en valbestendige smartphone verwachten van Samsung.

De kogel lijkt door de kerk. In een weinig verhullende tweet heeft Samsung te kennen gegeven dat we van de smartphone die ze op 21 februari gaan onthullen, mogen verwachten dat hij tegen water kan. In de tweet, die je met goede wil cryptisch zou kunnen noemen, stelt Samsung dat het de nieuwe Galaxy (de Galaxy S7 dus) op 21 februari zal gaan onthullen. Het lijkt erop dat de nieuwe Galaxy zowel tegen vallen als tegen water moet gaan kunnen.

Waterdichte Galaxy's

In de door Samsung gedeelde video is een klassiek horrorscenario voor smartphonegebruikers te zien. Iemand laat een smartphone vallen, die op de vloer stuitert en vervolgens in het nabijgelegen zwembad plonst. Veel hedendaagse smartphones zouden dat niet overleven, niet in de laatste plaats omdat ze niet waterdicht zijn. Alleen de toestellen van Sony zijn al sinds 2012 waterdicht. Samsung had de Galaxy S5 ook een waterdichte behuizing meegegeven, maar die bescherming ontbrak op de Galaxy S6.

Op de Galaxy S7 lijkt het dan ook nu weer terug te keren. Er gingen al eerder geruchten over dat Samsung de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge weer waterdicht zou maken, Met de tweet lijkt Samsung het nu te bevestigen. Het zou natuurlijk ook kunnen dat Samsung de Galaxy S7 Active aan gaat kondigen, maar gezien het verleden lijkt een waterdichte Galaxy S7 een meer reëele optie.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden