Vergelijk 2.392.436 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Beveilingsupdate Huawei Mate 8 rolt uit

Nieuws Beveilingsupdate Huawei Mate 8 rolt uit
Door ,

Huawei is begonnen met de uitrol van een beveilingsupdate voor de Mate 8. De onlangs verschenen phablet is daarmee beschermd tegen nieuwe kwetsbaarheden in Android.

Bezitters van de Huawei Mate 8 krijgen een notificatie zodra de nieuwe software voor ze klaarstaat. Het gaat om de nieuwste beveilingsupdate van Google. Deze dicht lekken in Android en moet gaten in de beveiliging dichten. Gebruikers kunnen zelf op de beschikbaarheid van de update controleren door bij de Instellingen naar 'Over telefoon' te gaan en vervolgens 'Software-update' te kiezen. 

Google brengt sinds kort maandelijks een beveilingsupdate uit voor Android. Die moet gebruikers beschermen tegen nieuwe kwetsbaarheden in het mobiele besturingssystemen. Het aantal toestellen dat de updates ontvangt is echter vrij beperkt. De Nexus-telefoons zijn doorgaans als eerste aan de beurt, op de voet gevolgd door BlackBerry's Priv. Veel andere telefoons krijgen niet of pas veel later de nieuwe software.

Forse phablet

De Huawei Mate 8 is een smartphone met een fors scherm en een nog forsere accu. Het toestel heeft een 6 inch beeldscherm met een Full HD-resolutie. De batterijcapaciteit bedraagt 4000 mAh, meer dan genoeg om de Mate 8 twee dagen zonder opladen te kunnen gebruiken. Er is 3GB werkgeheugen aanwezig, 32GB opslagruimte, en achterop zit een 16 megapixelcamera.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden