Vergelijk 2.956.156 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Honor 7 krijgt Marshmallow-update eind februari

Nieuws Honor 7 krijgt Marshmallow-update eind februari
Door ,

De update voor de Honor 7 naar Android 6.0 Marshmallow komt eraan. Binnen twee weken zal er waarschijnlijk begonnen worden met de uitrol, stelt Honor. Beta-testers van de Honor 7 krijgen de volledige update vandaag al.

De Honor 7, vooralsnog het topmodel van Honor, loopt op dit moment nog op Android 5.0.2. Althans, in Europa. Voor gewone consumenten. In India rolde de update al eerder uit, en beta-testers in dit werelddeel konden al vanaf december 2015 met een beta-versie van Android 6.0 Marshmallow aan de slag. De beta-testers krijgen sinds gisteren gefaseerd de volledige Android 6.0 update naar hun toestel gestuurd. Dat betekent dat de update voor reguliere consumenten niet meer ver weg is.

Android 6.0 Marshmallow update

Honor tweet zelf dat het er van uitgaat dat de update binnen twee weken op alle Honor 7-toestellen moet staan. Met die update krijgen Honor 7-gebruikers een flinke upgrade, want er zit een boel features in Marshmallow die in eerdere Android-versies ontbreekt. Denk daarbij aan Adnroid Doze, uitgebreide app-permissies en een betere ondersteuning voor vingerafdrukscanners. Vooral dat laatste is handig, want dat betekent dat de vingerafdrukscanner nu ook door apps kan worden gebruikt.

De vijf beste nieuwe features van Android 6.0 Marshmallow

De vijf beste nieuwe features van Android 6.0 Marshmallow

29 sep 2015 - Google's nieuwste versie van zijn mobiele besturingssysteem is flink onder handen genomen om het nóg efficiënter en sneller te maken dan dat Android Lollipop was. In dit artikel licht GSMinfo.nl onze vijf favoriete features voor je uit.

Het aanschaffen van een Honor 7 wordt met deze update wel weer een klein beetje aantrekkelijker. Als je een beta-tester bent en de update nu al kan binnenhalen, heb je geluk. Voor de mensen die nog twee weken moeten wachten: succes! Gelukkig weet je nu dat je niet lang meer hoeft te wachten.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden