Vergelijk 2.843.621 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Wagonlading nieuwe emoji voor WhatsApp op Android

Nieuws Wagonlading nieuwe emoji voor WhatsApp op Android
Door ,

WhatsApp op Android krijgt er een behoorlijk aantal emoji bij. Ze waren al beschikbaar op iOS en de webversie van WhatsApp, maar nu komen ze dus ook naar Android. De update zal waarschijnlijk komende paar dagen worden uitgerold.

In de laatste update van WhatsApp voor Android komen er een boel nieuwe emoji aan. Die waren overigens al eerder beschikbaar voor iOS- en WhatsApp Web-gebruikers, maar nu komen ze ook naar de Android-client. Het gaat om een flinke hoeveelheid nieuwe kleine afbeeldingen, die nu via de app automatisch worden uitgerold. In versie 2.12.441 zitten de nieuwe emoji's. Die update zal ergens de komende dagen worden uitgerold.

Extra emoji's

Met de nieuwe smileys krijg je niet alleen een flink aantal extra manieren om de emotie van een bericht te duiden, er komen ook een boel plaatjes bij die niet direct een emotie vertolken. Denk daarbij aan de flinke hoeveelheid vlaggen die is toegevoegd, of de plaatjes van diverse soorten eten. Wij voorspellen bijvoorbeeld een gouden toekomst voor de burrito-emoji.

WhatsApp

Het vinden van de emoji's wordt ook makkelijker, of juist moeilijker als je de oude indeling eindelijk in de vingers had. Omdat er zoveel nieuwe emoticons bijkomen is het aantal tabjes groter geworden. Dat moet duidelijkheid scheppen in de grote collectie. Wat is jouw favoriete emoji?

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden