Vergelijk 3.033.549 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola rolt Android Marshmallow-update uit voor Moto G (2014)

Nieuws Motorola rolt Android Marshmallow-update uit voor Moto G (2014)
Door ,

Het was al een tijdje geleden bevestigd, maar nu gebeurt het dan ook echt. Motorola is gestart met het bijwerken van zijn tweede Moto G-toestel naar Android 6.0 Marshmallow.

Eerder kreeg de nieuwste versie van de Moto G al een update naar Android 6.0 Marshmallow. Deze smartphone werd dan ook genoemd in de update-lijst die Motorola in oktober publiceerde, waar ook de tweede generatie Moto G (2014) en de 4G-variant Moto G 4G (2015) werden genoemd als kandidaten voor een update. 

De uitrol van deze update is nu dan ook officieel van start gegaan in India. Beide varianten van de tweede generatie Moto G krijgen nu de update aangeboden als over-the-air update, zo melden gebruikers in het land. De update brengt alle verbeteringen van Android Marshmallow naar de Moto G (2014), inclusief Doze voor een verbeterde batterijduur en het vernieuwde permissiemodel. Ook heeft Motorola een paar eigen apps weggelaten, waardoor het toestel nóg dichterbij standaard Android komt. 

Wanneer Europese gebruikers de update op hun Moto G (2014) kunnen installeren is nog niet helemaal duidelijk, maar gezien de update al uitgerold wordt zal dit niet lang meer op zich laten wachten. Doorgaans rollen fabrikanten updates gefaseerd uit, waardoor Nederland binnenkort aan de beurt zal zijn.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden