Vergelijk 3.033.548 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Win 10x een powerbank met de GSMinfo.nl Nieuwsbrief!

Nieuws Win 10x een powerbank met de GSMinfo.nl Nieuwsbrief!
Door , - 3 reacties

Ook deze maand maak je weer kans op mooie prijzen bij GSMinfo.nl! Onder de lezers van de GSMinfo.nl Nieuwsbrief verloten we deze maand maarliefst tien powerbanks, zodat je smartphone nooit meer met een lege batterij zit.

In januari maakte je met GSMinfo.nl kans op een smartphone naar keuze door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. We kregen duizenden aanmeldingen, en deze week nemen we contact op met de winnaar. Maar mocht je niet hebben gewonnen, of ben je vergeten mee te doen, dan maak je in februari wederom kans op een mooie prijs. Sterker nog: op tien mooie prijzen!

De winkans is deze maand aanzienlijk groter, want we geven tien powerbanks weg. Het gaat om Xiaomi powerbanks met een capaciteit van 10400 mAh. Daar kun je de meeste Android-telefoons ruim drie keer mee opladen, en een iPhone zelfs vijf keer. Powerbanks zijn ideaal als je vaak onderweg bent, op vakantie, of als je overdag je smartphone continu gebruikt. Met een powerbank op zak hoef je nooit meer bang te zijn voor een lege accu.

Kans maken op zo'n kekke powerbank is heel simpel. Meld je met onderstaande knop aan voor de GSMinfo.nl Nieuwsbrief, en dan nemen we je direct mee in de trekking. Ben je al eerder aangemeld voor de nieuwsbrief? Dan hoef je niets te doen: ook onze bestaande lezers maken kans op de prijs.

GSMinfo.nl nieuwsbrief aanmelden

Voorwaarden

De winactie loopt tot en met dinsdag 8 maart 2016. Iedereen die zich voor het sluiten van de actie aanmeldt voor GSMinfo.nl's Nieuwsbrief maakt kans op één van de tien Xiaomi powerbanks. Maximaal één deelname per persoon; merken we dat je je met meerdere mailadressen probeert aan te melden, dan word je gediskwalificeerd. De winnaars van de powerbanks ontvangen persoonlijk bericht over de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Met de GSMinfo.nl Nieuwsbrief blijf je wekelijks op de hoogte van alles wat er op de site gebeurt. In een paar minuten weet je alles over de nieuwste smartphones, de leukste apps en de handigste tips. Ook helpen we je de beste aanbiedingen voor populaire toestellen te vinden. De nieuwsbrief verschijnt iedere woensdagochtend automagisch in je mailbox. 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden