Vergelijk 2.693.293 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Microsoft Lumia 850 duikt opnieuw op als Lumia 650 XL

Nieuws Microsoft Lumia 850 duikt opnieuw op als Lumia 650 XL
Door ,

De eerder uitgelekte Lumia 850 is opnieuw opgedoken. In nieuwe afbeeldingen wordt het toestel echter opeens de Lumia 650 XL noemt.

Microsoft lijkt zijn plannen voor de komende maanden te hebben aangepast. Eind vorig jaar verschenen er verschillende foto's van een Lumia 850, een Windows 10-toestel dat in het voorjaar van 2016 aangekondigd zou worden. De telefoon zou samen met de Lumia 650 de tweede reeks Windows 10-toestellen aanvoeren.

Vannacht lekten er wederom foto's van een Microsoft-smartphone uit. Het toestel wordt door de Chinese bron de Lumia 650 XL genoemd, terwijl de beelden sterk lijken op  eerdere Lumia 850 foto's. Dat wijst er mogelijk op dat het toestel een rebranding heeft gekregen. De nieuwe naam zou niet heel verrassend zijn: van de vorige modellen reeks bracht Microsoft ook al twee modellen uit. Dat waren de Lumia 640 en de Lumia 640 XL.

Microsoft Lumia 650 XL Microsoft Lumia 650 XL

Lumia 650 XL specificaties

Deze Lumia 650 XL lijkt een 5,4 inch scherm te hebben, terwijl de gewone Lumia 650 een 5 inch scherm zou hebben. Het toestel heeft degelijke, maar niet al te krachtige hardware: een 1,1 GHz quad-core processor, met een 8 megapixelcamera achterop en een 5 megapixelcamera voorop. Wat Microsofts definitieve naam voor de smartphone is leren we waarschijnlijk eind deze maand, op het Mobile World Congress in Barcelona.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden