Vergelijk 3.340.375 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Lumia 650 afbeelding duikt op: is dit de 'laatste Lumia'?

Nieuws Lumia 650 afbeelding duikt op: is dit de 'laatste Lumia'?
Door ,

De Microsoft Lumia 650 is op beeld vastgelegd, vlak voor het toestel later deze maand aangekondigd wordt. Bronnen beweren dat het voorlopig Microsofts laatste Lumia is.

Volgens de laatste geruchten wordt de Lumia 650 officieel onthuld op het Mobile World Congress, dat eind februari in Barcelona plaats vindt. De Windows 10-telefoon zou een 5 inch scherm hebben, een 8 megapixelcamera, en een 1 GHz quad-core processor. Het wordt een net iets duurder maar krachtiger alternatief voor de onlangs verschenen Lumia 550. Onderstaande foto werd vannacht online gezet door Evan Blass, een doorgaans betrouwbare Twitteraar.

De Lumia 650 wordt mogelijk voorlopig Microsofts laatste Lumia, zo beweerden verschillende bronnen de afgelopen weken. Ondanks flinke investeringen van Microsoft zouden de smartphones nog altijd niet populair genoeg zijn bij het grote publiek. In de laatste drie maanden van 2016 werden wereldwijd meer dan 400 miljoen smartphones verkocht, maar slechts iets meer dan 5  miljoen daarvan liepen op Windows of Windows Phone. 

Microsoft Lumia 650

Daarom zou Microsoft het over een andere boeg gooien op mobiel gebied. Windows 10 voor smartphones blijft vooralsnog gewoon bestaan, maar er verschijnen minder nieuwe smartphones mee. Dit jaar verschijnen er volgens de geruchten geen verdere Lumia's, maar gaat het Surface-team aan de slag met een toestel. De makers van Microsofts redelijk populaire tablets zouden aan een Surface Phone werken, die in de loop van dit jaar zou verschijnen. 

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden