Vergelijk 2.225.586 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Onaangekondigde HTC Desire 530 duikt op bij webwinkel

Nieuws Onaangekondigde HTC Desire 530 duikt op bij webwinkel
Door ,

De HTC Desire 530 is plots opgedoken bij een Nederlandse webwinkel. Het toestel is onaangekondigd, maar wordt waarschijnlijk eind deze maand officieel gepresenteerd.

De HTC Desire 530 is volgens webwinkel CentralPoint vanaf eind februari 2016 leverbaar. Dat is opmerkelijk, want officieel is de smartphone nog niet aangekondigd. Het toestel is voorzien van een releasedatum van 23 februari. Dat wijst erop dat de Desire 530 waarschijnlijk op het Mobile World Congress officieel zal worden aangekondigd. Die telecombeurs vindt jaarlijks eind februari in Barcelona plaats. 

Desire 530 specificaties

De site noemt geen verdere specificaties van het toestel. Wel is er een adviesprijs, van ongeveer 190 euro. Dat wijst erop dat de Desire 530 waarschijnlijk een budgetsmartphone is. HTC bracht vorig jaar in dezelfde serie al de Desire 526 uit, een 4,7 inch Andoid-telefoon met een quad-core processor. De 526 is op dit moment verkrijgbaar vanaf 150 euro. Vermoedelijk zit de Desire 530 daar dus iets boven qua hardware.

HTC Desire 530

CentralPoint heeft twee varianten van het toestel in zijn database staan: een 'Stratus White' Desire 530, en een 'Graphite Gray'-model. Beide moeten hier over minder dan een maand in de winkels liggen. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden