Vergelijk 2.006.653 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Presentatie iPhone OS 4.0 op 8 april!

Door ,

Tussen de verkoopsuccessen van de iPad door, weet Apple nog een leuk nieuwtje te vertellen. Komende donderdag zal het nieuwe besturingssysteem van de iPhone gepresenteerd en gedemonstreerd worden.

iPhone OS 4.0Apple gaat een leuke week tegemoet. Naast de lancering van de iPad in de Verenigde Staten, meldden zij dat zij een "sneak peek of the next generation of iPhone OS software" gepland hebben staan voor aanstaande donderdag. Oftewel, op 8 april zal Apple de specs van haar nieuwe software presenteren.

Tijdens de presentatie van de iPhone 3GS werd de software gezamenlijk met het toestel gepresenteerd. Wie weet heeft Apple dus een leuk nieuwtje voor ons in petto en lanceert het ook het toestel. Een meer realistische moment voor de lancering van de vierde generatie iPhone (of iPhone HD) ligt ergens in de maand juni. Maar met Apple weet je het nooit.  

De vraag is of de nieuwe iPhone inderdaad komt met multitask ondersteuning voor externe apps. Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe OS alleen als update voor de iPhone 3G en 3GS verkrijgbaar worden. Oudere iPhone-bezitters zullen dus een nieuw toestel moeten kopen om in aanmerking te komen voor het nieuwe besturingssysteem. Natuurlijk worden ook een heleboel interface en grafische verbeteringen verwacht, net als de synchronisatie van allerlei onderdelen zoals de contactenlijst en agenda.

Wat hiervan allemaal waar is zullen we donderdag zien. Wat ons dan door Apple beloofd is, hoor je natuurlijk snel van ons!

Bron: Unwiredview

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden