Vergelijk 3.497.064 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola brengt binnenkort Marshmallow-update naar Moto G (2014)

Nieuws Motorola brengt binnenkort Marshmallow-update naar Moto G (2014)
Door ,

Motorola heeft een tijdje geleden beloofd veel van zijn toestellen bij te werken naar Android 6.0 Marshmallow, waaronder de tweede en derde generaties van de Moto G. Voor dat eerste toestel lijkt de update nu snel uit te gaan rollen.

Eerder plaatste Motorola een lijst online waar in stond welke toestellen bijgewerkt zouden worden naar de nieuwste versie van Android. Inmiddels zijn een aantal van de genoemde toestellen al bijgewerkt naar Marshmallow, waaronder de Moto G (2015) en de Moto X Style. Het lag dan ook voor de hand dat de ietwat oudere Moto G (2014) als volgende kandidaat aan de beurt zou zijn voor een update.

Nu heeft Motorola de details van de update op zijn Indiase ondersteuningswebsite geplaatst, waar uit de doeken wordt gedaan wat de update zoal bevat. Zoals we gewend zijn van Motorola lijkt de update geen spannende veranderingen met zich mee te brengen, maar vooral de nieuwe functies van Marshmallow die Google ontwikkeld heeft te implementeren. Zo zijn de nieuwe app permissies aanwezig, werkt Doze nu mee aan het verlengen van je batterijduur en zorgt App Standby er voor dat ongebruikte apps zich gedragen.

Wanneer de update daadwerkelijk uit zal rollen is nog onduidelijk, maar dit zal niet lang meer op zich laten wachten. Het is nu duidelijk dat de update af is, dus het hangt van Motorola zelf af wanneer de firma hem voor alle gebruikers beschikbaar stelt.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden