Vergelijk 2.694.221 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Windows 10-update rolt uit voor Lumia 640

Nieuws Windows 10-update rolt uit voor Lumia 640
Door ,

Het lijkt er op dat de uitrol van Windows 10 voor oudere Windows-smartphones dan nu toch eindelijk gaat beginnen. Het eerste toestel dat de update zal gaan ontvangen is de Lumia 640.

Het leek er een tijdje op dat de uitrol van de Windows 10-update al in december van start zou gaan, maar dit bleek niet haalbaar te zijn voor Microsoft. De firma had al wel aangekondigd dat de Lumia 640 het eerste toestel zou zijn dat de update naar Windows 10 zou ontvangen, en dit blijkt nu dan ook te gaan gebeuren. 

Gebruikers van de Lumia 640 in Polen die T-Mobile als provider hebben laten massaal weten dat zij de update naar Windows 10 als over-the-air-update binnen aan het halen zijn. Doorgaans kiezen fabrikanten er voor om updates voor smartphones gefaseerd uit te rollen om te voorkomen dat te veel mensen tegelijk een specifiek bestand proberen te downloaden. Het lijkt er dus op dat de update op zeer korte termijn in Europa uitgerold zal worden voor gebruikers van het toestel. 

Wanneer de update Nederland zal bereiken is nog niet duidelijk, maar gezien het feit dat de uitrol begonnen is in Europa zal het niet lang meer op zich laten wachten. Het is ook nog niet helemaal duidelijk wanneer andere toestellen aan de beurt zijn.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden