Vergelijk 3.352.407 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG K-serie wordt verder uitgebreid met K4, K8

Nieuws LG K-serie wordt verder uitgebreid met K4, K8
Door ,

Eerder deze maand presenteerde LG de K-serie, met de LG K7 en K10. Nu blijkt dat er nog drie andere smartphones in deze reeks zitten die ook binnenkort al in de winkels moeten liggen.

De LG K4, K5 en K8 zijn in ontwikkeling, zo blijkt uit een post van de Koreaanse fabrikant op Facebook. Eerder onthulde het bedrijf al de LG K7 en K10, die vanaf dit voorjaar in Nederland te koop zijn. De releasedatum van de drie nieuwe smartphones is nog niet vrijgegeven. Volgens LG vallen alle vijf de smartphones op met hun focus op design en een goede camera. 

Specificaties van de nieuwe toestellen in de K-reeks zijn nog onbekend. Vermoedelijk zullen ze net als de K7 en K10 instapsmartphones zijn, met degelijke hardware voor een lage prijs. Zo beschikt de LG K7 over een 5 inch scherm, een quad-core processor en 16GB opslagruimte. Achterop zit een 8 megapixelcamera, voorop een 5 megapixelcamera. 

Nederlandse release

Het is echter nog maar de vraag of alle smartphones in LG's nieuwe reeks ook in Nederland zullen verschijnen. LG zegt dat de beschikbaarheid van de verschillende modellen van land tot land kan verschillen. Het lijkt waarschijnlijk dat in ieder geval de LG K7 en K10 een release krijgen hier. Wat er precies met de andere toestellen gaat gebeuren, horen we waarschijnlijk pas rond het Mobile World Congress, dat eind februari in Barcelona plaats zal vinden. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden