Vergelijk 2.006.653 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Niet iPhone 4G maar iPhone HD!

Door ,

Enkele bronnen onthullen dat de nieuwste smartphone van Apple niet iPhone 4G gaat heten maar de naam iPhone HD krijgt. Dezelfde bronnen melden ook dat de mogelijke aankondigingsdatum van het toestel 22 juni wordt.

apple logoNadat onze redactie gisteren al berichtte over het gerucht dat de nieuwe iPhone in twee versies uit gaat komen, kwamen verschillende bronnen vandaag met nog meer nieuwtjes omtrent de iPhone. Allereerst meldde men dat het toestel niet de iPhone 4G gaat heten maar de iPhone HD. Daarnaast werd als mogelijke aankondigingsdatum 22 juni 2010 genoemd. Apple zelf reageerde vooralsnog niet op de geruchten dus is het afwachten in hoeverre deze roddels op waarheid berusten.

Ook over de specificaties werden enkele opvallende uitspraken gedaan. Om te beginnen komt er en tweede camera op, dit zou vooral gedaan zijn om video-chat mogelijk te maken. Een andere verbetering ten opzichte van de iPhone 3GS is de third-party multitask functie. Men zou met de HD versie verschillende applicaties tegelijk moeten kunnen gebruiken. Verder zou de resolutie 960 x 640 pixels bedragen, dit is een opvallend groot verschil in positieve zin voor Apple met bijvoorbeeld de HTC Desire en de Google Nexus One.

Bron: Engadget en Wallstreet Journal.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden