Vergelijk 3.033.548 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'LG K4 verschijnt binnenkort naast K7 en K10'

Nieuws 'LG K4 verschijnt binnenkort naast K7 en K10'
Door ,

LG's K-serie wordt binnenkort mogelijk uitgebreid met een derde toestel. In een video voor de budgetreeks is ook een LG K4 opgedoken.

De LG K7 en K10 werden begin januari gepresenteerd door het Koreaanse bedrijf. Deze twee goedkope Android-smartphones liggen vanaf dit voorjaar in Nederland in de winkels. Ze bieden degelijke hardware voor een relatief lage prijs, en zijn opvolgers voor toestellen als de LG Leon en LG Spirit van vorig jaar. De serie lijkt op korte termijn te worden uitgebreid met een LG K4, zo blijkt uit een nieuwe video van het bedrijf.

In de video voor de LG K-serie worden namelijk niet alleen de twee aangekondigde toestellen getoond, maar ook een LG K4. In de video geeft LG geen verdere details over deze smartphone. Vermoedelijk wordt het toestel echter op korte termijn al officieel aangekondigd. 

Hoewel LG nog geen K4 specificaties heeft vrijgegeven, lijkt het waarschijnlijk dat de smartphone qua hardware net iets onder de K7 staat. Die smartphone beschikt over een 5 inch scherm, een 1 GHz quad-core processor en een 8 megapixelcamera. De K4 zal vermoedelijk een 4,7 inch scherm meekrijgen, met een vergelijkbare processor en camera. Of en wanneer de K4 naar Nederland komt horen we waarschijnlijk pas als het toestel officieel aangekondigd wordt. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden