Vergelijk 2.843.621 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Geen Windows 10-update voor HTC One 8X

Nieuws Geen Windows 10-update voor HTC One 8X
Door ,

De HTC One 8X zal geen update ontvangen naar Windows 10 voor smartphones. HTC's toestel was één van de eerste smartphones met Windows Phone 8.

Hoewel Microsoft in het verleden nog heeft toegezegd dat alle smartphones met Windows Phone 8.1 een gratis update naar Windows 10 zouden krijgen, lijkt dat feestje toch niet helemaal door te gaan. HTC heeft vannacht laten weten dat er geen plannen zijn om de HTC 8X van verdere updates te voorzien. 

De HTC 8X werd eind 2012 onthuld als de eerste smartphone met Windows Phone 8. Het toestel kreeg later nog een update naar Windows Phone 8.1, maar daar zal het bij blijven. HTC lijkt geen zin te hebben om het toestel verder te ondersteunen. Heel opmerkelijk is dat niet: de smartphone was destijds al geen groot succes, en is inmiddels ruim drie jaar oud. Het aantal mensen dat het toestel nog in gebruik heeft is vermoedelijk vrij klein.

De vijf beste nieuwe features van Windows 10 voor smartphones

De vijf beste nieuwe features van Windows 10 voor smartphones

6 okt 2015 - Windows 10 komt dit najaar naar smartphones, met Microsoft Continuum, Edge en meer. GSMinfo.nl blikt vast vooruit op de vele nieuwe features die Microsoft introduceert.

HTC One M8 for Windows update?

Later bracht HTC nog een versie van de One M8 met Windows Phone 8 uit. Deze HTC One M8 for Windows verscheen echter nooit in Nederland. Of dit toestel wel een update naar Windows 10 krijgt is nog onbekend. Vrijwel alle Lumia-smartphones, veruit de populairste serie smartphones met Windows, zullen wel een update krijgen. Onder andere de Lumia 640 en de Lumia 535 zouden op korte termijn bijgewerkt worden. 

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden