Vergelijk 2.848.994 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple introduceert iOS 9.3 update met nachtmodus

Nieuws Apple introduceert iOS 9.3 update met nachtmodus
Door ,

Apple heeft vannacht de eerste versie van iOS 9.3 vrijgegeven. De volgende update voor de iPhone introduceert verschillende nieuwe functies, waaronder apps voor het onderwijs en een nachtmodus.

Apple's iOS 9.3 update zal waarschijnlijk over enkele beschikbaar zijn voor iedereen met een iPhone 6S, iPhone 6S Plus of een andere recente iPhone. Ontwikkelaars kunnen de nieuwe software nu al downloaden in bètavorm. Apple brengt doorgaans verschillende voorlopige versies uit van iOS updates voordat gewone gebruikers er mee aan de slag kunnen. 

Night Shift

Nieuw is onder andere een nachtmodus. Deze feature, door Apple 'Night Shift' genoemd, is een iPhone-versie van F.lux. Met Night Shift wordt 's nachts automatisch het licht van je scherm minder blauw gemaakt, met in plaats daarvan meer gele tinten. Dat is rustiger voor de ogen, en daardoor zou je beter kunnen slapen. Gebruikers kunnen zelf instellen of ze Night Shift gebruiken, en hoe intens het kleurenverschil is. 

Apple iOS 9.3 update

Daarnaast wil Apple het gebruik van de iPad in het onderwijs stimuleren. Daarvoor introduceert het bedrijf de mogelijkheid om verschillende gebruikers op één iPad hebben. Zo kunnen verschillende leerlingen ieder zelf hun voortgang bijhouden op hun account. Voor docenten komt er een nieuwe Classroom-applicatie, waarmee ze de apps die studenten gebruiken kunnen beheren.

Touch ID

Tot slot voegt Apple nog verschillende kleine verbeteringen toe in andere applicaties. Zo kun je straks Touch ID-beveiliging zetten op je Notities. Ook de functionaliteit van de Gezondheids-app en de Nieuws-app wordt uitgebreid met onder andere nieuwe 3D Touch-opties. Een volledigere changelog is te vinden op Apple's site.

Apple iPhone 6S beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd 200 1000 € 20,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 20,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 23,00 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 2000 € 23,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 2000 € 28,00 € 0,- Bekijken
Telfort 24 mnd 150 10000 € 33,50 € 0,- Bekijken
Alle Apple iPhone 6S aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden