Vergelijk 2.506.135 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple gaat nieuwe iPhone in twee versies uitbrengen!

Door ,

Er is al veel gespeculeerd over de vierde generatie iPhone. Nieuwe geruchten weten te melden dat de nieuwe iPhone naast het gebruikelijke GSM-model ook als CDMA-versie uitgebracht zal worden.

iPhone 3GSHet is al weer een tijdje geleden dat we iets hoorden van de vierde generatie iPhone. Zo kwam in januari het nieuws naar boven dat er waarschijnlijk een 5MP camera en touch-sensitive laagje zal worden toegevoegd. Apple zwijgt, zoals vrijwel altijd.

Het nieuwe gerucht komt van de Amerikaanse krant Wallstreet Journal. Zij beweren contacten te hebben binnen Apple die wisten te melden dat de nieuwe iPhone in twee versies uitgbracht zal worden. De GSM/UMTS versie kenden we al, maar de nieuwe iPhone zal ook in een CDMA-versie te verkrijgen zijn. Dit CDMA-netwerk wordt gebruikt in onder andere Korea, Japan en de Verenigde Staten. Ook zou de exclusiviteit zoals veel providers die genieten naar alle waarschijnlijkheid verdwijnen. Dit wordt alleen maar bekrachtigd door het feit dat ook in Nederland de iPhone 3GS niet alleen meer via T-Mobile te verkrijgen zal zijn. Ook Vodafone en KPN gaan de 3GS binnenkort aanbieden.

De aankondiging van de vierde generatie iPhone wordt verwacht in juni van dit jaar. Deze iPhone zal - naast de 5MP camera en touch-sensitive - een betere processor krijgen en ook wordt verwacht dat de nieuwe smartphone wat dunner zal zijn dan haar voorgangers.

Bron: GSM Helpdesk

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden