Vergelijk 2.457.936 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Ben verhoogt maximale 4G-downloadsnelheid

Nieuws Ben verhoogt maximale 4G-downloadsnelheid
Door ,

De maximale downloadsnelheid bij Ben wordt fors verhoogd. Klanten krijgen straks tot drie keer zo snel internet, zonder dat daarvoor betaald moet worden.

Ben's maximale 4G-snelheid is vanaf binnenkort 75 mbps. Dat is een verdriedubbeling ten opzichte van de vorige downloadsnelheid via 4G, 25 mbps. Volgens Ben wordt de upgrade zo snel mogelijk uitgerold, al wordt een precieze datum nog niet genoemd. Die wordt mogelijk pas eind deze maand bekend gemaakt. Bestaande klanten kunnen gratis van de nieuwe snelheid profiteren zonder dat de prijs van hun abonnement omhoog gaat.

Daarmee is Ben één van de snelste sim-only providers van het moment. Een handjevol concurrenten, waaronder Telfort en Simyo, biedt maximale downloadsnelheden van 150 mbps. Het gros zit echter een stuk lager. Ben gebruikt het 4G-netwerk van T-Mobile. Dat netwerk is sinds eind vorig jaar landelijk dekkend. 

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden