Vergelijk 3.394.208 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Specificaties Microsoft Lumia 650 uitgelekt

Nieuws Specificaties Microsoft Lumia 650 uitgelekt
Door ,

De Lumia 650 wordt waarschijnlijk Microsoft's eerstvolgende smartphone met Windows 10. Specificaties en beelden wijzen op een mid-range smartphone met een 5 inch scherm.

De Microsoft Lumia 650 is de afgelopen weken al herhaaldelijk opgedoken in vage foto's en onduidelijke geruchten. Eind vorig jaar liet een medewerker van Microsoft zelfs al tussen neus en lippen door weten dat het toestel op korte termijn onthuld zal worden. Nu is er een complete set specificaties opgedoken van wat waarschijnlijk Microsoft's volgende Windows 10-toestel wordt. 

Microsoft zou van de Lumia 650 een mid-range smartphone willen maken, een toestel dat qua hardware net iets boven de Lumia 550 ligt. De Windows 10-telefoon zou beschikken over een 5 inch scherm met een resolutie van 720x1280 pixels. Dezelfde Snapdragon 210-chipset als in de Lumia 550 wordt gebruik, met een quad-core processor en 1GB werkgeheugen. Achterop zou een 8 megapixelcamera zitten.

Microsoft Lumia 650

Opmerkelijk is dat de batterijcapaciteit slechts 2000 mAh zou zijn, aan de lage kant voor een 5 inch smartphone. Wel zou het toestel draadloos opgeladen kunnen worden. Ook beweert de bron dat de Lumia 650 geen 4G-ondersteuning zou bieden, iets wat ook vrij opmerkelijk is voor een smartphone in deze prijsklasse. Wel bestaat de mogelijkheid dat het preproductiemodel waarover de bron beschikt nog niet volledige netwerkondersteuning biedt, en dat de definitieve versie hier wel over beschikt.

Lumia 650 onthulling

Met de grote hoeveelheid gerucht lijkt het erop dat de onthulling van de Lumia 650 niet al te lang meer op zich laat wachten. Vermoedelijk wordt het toestel onthuld op het Mobile World Congress, dat eind februari in Barcelona plaats zal vinden. Microsoft onthult daar doorgaans een of meerdere nieuwe smartphones. 

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden