Vergelijk 3.474.246 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Win een smartphone naar keuze met de GSMinfo.nl Nieuwsbrief!

Nieuws Win een smartphone naar keuze met de GSMinfo.nl Nieuwsbrief!
Door , - 18 reacties

Begin het jaar goed met de nieuwe prijsvraag van GSMinfo.nl! Onder de lezers van de gloednieuwe GSMinfo.nl Nieuwsbrief verloten we de komende maand een gloednieuwe smartphone naar keuze.

Met de GSMinfo.nl Nieuwsbrief blijf je wekelijks op de hoogte van alles wat er op de site gebeurt. In een paar minuten weet je alles over de nieuwste smartphones, de leukste apps en de handigste tips. Ook helpen we je de beste aanbiedingen voor populaire toestellen te vinden. De nieuwsbrief verschijnt iedere woensdagochtend automagisch in je mailbox. 

Het is tijdelijk nog interessanter om je aan te melden voor onze wekelijkse update. Je maakt namelijk kans op een gratis smartphone naar keuze. Onder iedereen die zich in januari aanmeldt voor de nieuwsbrief verloten we een toestel dat je zelf mag kiezen. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, en wie weet begin jij 2016 wel met een gloednieuwe mobiele telefoon. We laten de keuze volledig aan jou over: of het nu een iPhone 6S of een Motorola Moto G (2015) is, alles mag!

Interesse in de nieuwsbrief? Aanmelden kan via onderstaande knop!

GSMinfo.nl nieuwsbrief aanmelden

Voorwaarden 

De winactie loopt tot en met zondag 7 februari 2016. Iedereen die zich voor het sluiten van de actie aanmeldt voor GSMinfo.nl's Nieuwsbrief maakt kans op de smartphone naar keuze. Maximaal één deelname per persoon; merken we dat je je met meerdere mailadressen probeert aan te melden, dan word je gediskwalificeerd. De winnaar van de smartphone ontvangt persoonlijk bericht over de uitslag.

De winnaar mag uit elke smartphone kiezen die bij het sluiten van de actie, op 6 februari 2016, op GSMinfo.nl te koop is. Als er van een smartphone versies met verschillende opslagruimte beschikbaar zijn, dan krijgt de winnaar het basismodel. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden