Vergelijk 2.862.519 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG G3 ontvangt Android 6.0 Marshmallow-update

Nieuws LG G3 ontvangt Android 6.0 Marshmallow-update
Door ,

De uitrol van de Android 6.0 Marshmallow-update voor de LG G3 is begonnen. De update brengt nieuwe zaken zoals Doze, maar LG's eigen functies zoals Knock Code blijven ook gewoon. De update wordt eerst uitgerold in Polen, en daarna in de rest van de wereld.

Het moment is eindelijk daar. LG is begonnen met het uitrollen van een update voor de LG G3. En het is niet zomaar een update, het is de Android 6.0 Marshmallow-update. LG zou bezig zijn de update uit te rollen in Polen. Dat is vast gebruik bij LG, dat de Poolse markt vaak als eerste de nieuwe updates gunt. Als dat allemaal zonder problemen verloopt, komt de update ook uit in de rest van Europa, en de rest van de wereld. Hetzelfde proces hanteerde LG bij de uitrol van de Marshmallow-update van de LG G4.

Fijne nieuwe features

We weten al vrij aardig hoe Marshmallow eruit ziet op een LG-toestel, omdat LG de G4 al eerder updatete naar de meest recente versie van Android. LG's eigen stijl is in de update niet verloren gegaan. Het ziet er nog steeds grotendeels hetzelfde uit als Android 5.1. De functies zijn wel toegenomen, want je krijgt alle fijne nieuwe features van Marshmallow. We hebben het dan over Doze, de nieuwe app-permissies en de geluidsprofielen zijn weer compleet met stil, trillen en Do Not Disturb. Handige toevoegingen van LG zoals Knock Code keren gewoon weer terug, dus er is geen enkele reden om deze update over te slaan.

De vijf beste nieuwe features van Android 6.0 Marshmallow

De vijf beste nieuwe features van Android 6.0 Marshmallow

29 sep 2015 - Google's nieuwste versie van zijn mobiele besturingssysteem is flink onder handen genomen om het nóg efficiënter en sneller te maken dan dat Android Lollipop was. In dit artikel licht GSMinfo.nl onze vijf favoriete features voor je uit.

De update wordt zoals we al eerder zeiden op dit moment in Polen uitgerold. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de internationale modellen niet lang daarna volgen. Vaak zal je iets langer moeten wachten als je een LG G3 via je provider hebt gekocht. We hebben het dan echter over een tijdsperiode van weken, en niet maanden. Je krijgt vanzelf een melding op je toestel als de Marshmallow-update beschikbaar is. De update is wel nogal fors, iets minder dan 2 GB, dus downloadt hem vooral via de LG Bridge-app of via wifi op je telefoon.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden