Vergelijk 2.956.156 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Marshmallow-update Motorola Moto G (2015) rolt uit

Nieuws Marshmallow-update Motorola Moto G (2015) rolt uit
Door ,

De uitrol van de Marshmallow-update voor de Motorola Moto G (2015) is begonnen. Daarmee krijgt de Moto G de beschikking over allerlei interessante functies. De update is 2 GB groot en rolt voorlopig alleen uit in de VS en Canada.

Motorola is gestart met het uitrollen van de Android 6.0 Marshmallow-update voor de Motorola Moto G (2015). Eerder begon Motorola al met het uitrollen van de Marshmallow-update voor andere toestellen, en nu is de meest recente Moto G aan de beurt. Voorlopig rolt de update alleen uit in de VS en Canada, maar de update in Nederland zal niet meer lang op zich laten wachten.

Verbeteringen van Marshmallow

Met de update krijgt de Moto G de beschikking over een geheel vernieuwd besturingssysteem. Daar hoort een boel nieuwe functionaliteit bij, zoals Google's Now On Tap, de  mogelijkheid app-permissies in te stellen en Doze, waarmee de batterij wordt gespaard. Verder brengt Marshmallow nog een boel andere grote en kleine verbeteringen.

> De vijf beste nieuwe features van Android 6.0 Marshmallow

Wat verder opvalt is dat de Motorola-update de veiligheidspatches van Google tot en met 1 december aan boord heeft. Je bent dus ook beschermd tegen de meest recent ontdekte bugs. De update is overigens redelijk groot, namelijk zo'n 2 GB. Dat wil je liever niet binnenhalen via je datanetwerk, dus als de update straks in Nederland wordt uitgerold, kan je die het beste via wifi downloaden.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden