Vergelijk 2.953.017 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC rolt One M9 Android 6.0 update uit

Nieuws HTC rolt One M9 Android 6.0 update uit
Door , - 3 reacties

Bezitters van de HTC One M9 kunnen nog net voor het einde van het jaar aan de slag met Android 6.0 Marshmallow. Een update naar de nieuwe versie van Android rolt sinds vannacht uit.

De HTC One M9 update is vooralsnog alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, voor simlockvrije versies van het toestel. Dat werd op Twitter bevestigd door Mo Versi, een topman bij HTC. De Android Marshmallow update wordt geleidelijk wereldwijd uitgerold, wat betekent dat het nog enkele dagen, weken of zelfs maanden kan duren voordat de update in Nederland beschikbaar is. De One M9 toont je automatisch een notificatie zodra de update beschikbaar is.

Android 6.0 Marshmallow brengt verschillende nieuwe features met zich mee, waaronder Doze. Daarmee wordt het accuverbruik op stand-by fors beperkt. Zo wordt voorkomen dat het batterijpercentage fors daalt terwijl de gebruiker slaapt. Ook introduceert Google verbeterde app-permissies, waarmee je beter inzicht krijgt in wat er gebeurt met de data die apps van je vragen.

De vijf beste nieuwe features van Android 6.0 Marshmallow

De vijf beste nieuwe features van Android 6.0 Marshmallow

29 sep 2015 - Google's nieuwste versie van zijn mobiele besturingssysteem is flink onder handen genomen om het nóg efficiënter en sneller te maken dan dat Android Lollipop was. In dit artikel licht GSMinfo.nl onze vijf favoriete features voor je uit.

HTC One A9 update

Ook is er goed nieuws voor bezitters van de HTC One A9. Daarvoor rolt vanaf vandaag de Android 6.0.1 update uit. Ook hier geldt dat het even kan duren voor de update wereldwijd beschikbaar is. De One A9 verscheen iets meer dan een maand geleden in Nederland, en was een van de eerste smartphones met Android 6.0 Marshmallow. Nu krijgt de designsmartphone ook één van de eerste updates naar Android 6.0.1.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden