Vergelijk 2.367.745 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Lumia 950 wordt geleverd met Office Mobile-apps

Nieuws Lumia 950 wordt geleverd met Office Mobile-apps
Door ,

De Microsoft Lumia 950 wordt vanaf nu geleverd met een complete suite aan Office-applicaties. Bezitters van het vlaggenschip krijgen de beschikking over een zestal extra apps.

Office Mobile is vanaf nu te vinden op de Lumia 950 en de Lumia 950 XL. Ook andere Windows 10-smartphones zullen in de toekomst direct aan de slag kunnen met de nieuwe software. Het complete pakket bestaat uit volledige versies van Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook Mail en Outlook Calendar.

Hoewel je voor de desktopversie van Office moet betalen, zullen deze mobiele apps vrijwel volledig gratis gebruikt kunnen worden. Een uitzondering wordt gemaakt voor het gebruik van Office Mobile via Continuum. Dat is gratis tot en met 31 maart 2016, daarna zul je een Office 365-abonnement moeten hebben.

Met Microsoft Continuum kun je je smartphone in 'desktopmodus' zetten. Daarvoor sluit je de Lumia 950 of een andere Windows-smartphone met de los verkrijgbare Display Dock aan op een scherm. Op dat scherm wordt vervolgens een traditionele Windows-desktop getoond, inclusief Startmenu, maar dan met de applicaties die je ook op je smartphone hebt, aangepast voor het grote scherm. Zo wordt bijvoorbeeld de mobiele versie van Word opeens haast net zo uitgebreid als de desktopversie in Continuum. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden