Vergelijk 2.694.221 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Gelekte afbeelding toont 5 inch Lumia 650'

Nieuws 'Gelekte afbeelding toont 5 inch Lumia 650'
Door ,

Nadat al eerder een afbeelding van het vierde Windows 10-toestel uitlekte is er een tweede render opgedoken van het vermeende toestel. De Lumia 650 zou tussen de 550 en de 950 in vallen qua specificaties.

Momenteel heeft Microsoft drie smartphones met Windows 10 uitgebracht. Naast de Lumia 950 en de 950 XL heeft de Amerikaanse firma ook nog de goedkopere en kleinere Lumia 550 uitgebracht. Dit toestel zit met een display van 4,7 inch ruim onder de relatief grote Lumia 950, welke een 5,2 inch display aan boord heeft. Er is dus meer dan genoeg ruimte in het assortiment voor een eventuele vierde smartphone die daar tussen in zou vallen. Volgens geruchten hoort de Lumia 650 hier thuis: tussen het vlaggenschip en het budgettoestel in.

Met een schermgrootte van 5 inch zou het toestel ook qua formaat tussen het budgettoestel en het vlaggenschip in vallen, hoewel er wat specificaties betreft nog erg weinig over het toestel bekend is. Een nieuwe uitgelekte afbeelding toont de witte variant van de Lumia 650, waar wel een aantal dingen uit op te maken valt. Zo is er op de afbeelding te zien dat het toestel twee luidsprekers aan de voorkant heeft terwijl de twee indicatoren voor ontvangst er op zouden kunnen duiden dat de Lumia 650 ondersteuning voor dual-sim aan boord zal hebben.

Microsoft Lumia 650

Wat de precieze specificaties van het toestel betreft is er nog weinig bekend. Het is ook nog onduidelijk wanneer de Lumia 650 op de markt zal komen of wanneer hij officieel onthuld zal worden door Microsoft. We zullen voor de details dus af moeten wachten.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden