Vergelijk 2.380.788 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'LG G5 onthulling in april, LG V10 krijgt opvolger'

Nieuws 'LG G5 onthulling in april, LG V10 krijgt opvolger'
Door ,

De LG G5 moet over niet al te lange tijd al in de winkels liggen, zo blijkt uit een nieuwe set geruchten. Daarnaast zit er een opvolger voor de LG V10 aan te komen, waarschijnlijk ten koste van een LG G Flex 3.

De LG G5 zal gepresenteerd worden in april 2016, zo beweert het Koreaanse Daum. De site claimt dat het toestel ergens tegen het einde van die maand getoond zal worden. Geheel verrassend is dat niet: LG onthulde de G4 dit jaar op 28 april. Daarmee komt LG iets later dan grote concurrent Samsung: de Galaxy S7 wordt waarschijnlijk al eind februari gepresenteerd.

LG G Flex 3

Volgens dezelfde bron komt er begin 2016 geen opvolger voor de LG G Flex 2. LG presenteerde zijn flexibele smartphones doorgaans op de Consumer Electronics Show, die in januari plaatsvindt in Las Vegas. De LG G Flex 3, die eigenlijk verwacht werd voor volgende maand, komt er dus nog even niet aan. Onduidelijk is of de reeks smartphones compleet geschrapt wordt, of dat een eventueel nieuw model pas later in het jaar verschijnt.

Wel zouden er plannen zijn voor een opvolger voor de LG V10. Deze smartphone met twee schermen verschijnt begin januari in Nederland. Als we de geruchten mogen geloven wordt het nieuwe model in de tweede helft van 2016 officieel gepresenteerd. De V10 heeft een groot scherm dat als hoofdbeeld dient, en een klein tweede scherm daarboven waar notificaties en extra opties getoond kunnen worden, ook als het hoofdscherm uitstaart. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden