Vergelijk 2.456.932 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Afbeeldingen Microsoft Lumia 850 gelekt

Nieuws Afbeeldingen Microsoft Lumia 850 gelekt
Door , - 1 reactie

De Lumia 850 is nu voor het eerst volledig in afbeeldingen uitgelekt. Nu we weten hoe het nieuwe middenklasse-model met Windows 10 eruit gaat zien, resten ons nog twee vragen: Wat worden de specificaties en wanneer is hij te koop in Nederland?

Nu de Lumia 930 zijn opvolger heeft gekregen met de Lumia 950, is de Lumia 830 aan de beurt. Niet geheel toevallig heet het nieuwe toestel Lumia 850. Het wordt het derde toestel dat standaard met Windows 10 wordt uitgerust. Nu zijn voor het eerst afbeeldingen van het toestel uitgelekt, die zowel de voor- als achterkant weergeeft. Daarin valt te zien dat de nieuwe Lumia vooral lijkt op de 950, en niet zozeer op de Lumia 830.

Weinig specificaties bekend

De nieuwe Lumia 850 ziet er op de foto's in ieder geval wel strak uit. Wat opvalt is het nieuwe kleurenschema, dat wit met gouden accenten combineert. De Lumia 850 (codenaam Honjo) krijgt een 5,7 inch scherm mee met een Full HD-resolutie, is de verwachting. Verder zijn er nog maar weinig concrete geruchten over de specificaties van de Lumia 850, behalve dan dat het toestel een Snapdragon 617-chip mee zou krijgen. Eerder lekten al wel specificaties uit, maar die lijken met dit nieuwe lek gedateerd. Zo zou de Lumia 850 uitgerust worden met een oudere chipset, en zou het scherm 'maar' 5 inch groot worden.

Lumia 850 render

Uit de foto's is wel af te leiden dat het toestel wordt uitgerust met een flitser aan de voorkant, iets wat we nog steeds niet vaak zien bij smartphones. Verder is er nog vrij weinig bekend over de Lumia 850, wat zomaar zou kunnen betekenen dat het nog wel eventjes zal duren voordat we het toestel in onze hebberige handjes kunnen klemmen. Dat is jammer, want we zijn benieuwd of

Benieuwd naar Windows 10? Lees hier onze Microsoft Lumia 950 review!

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden