Vergelijk 3.394.208 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'T-Mobile Polen onthult 2016-plannen Samsung, Microsoft en meer'

Nieuws 'T-Mobile Polen onthult 2016-plannen Samsung, Microsoft en meer'
Door ,

Een presentatie van T-Mobile Polen geeft mogelijk details vrij over de plannen van verschillende grote fabrikanten voor het komende jaar. Zo kunnen we vier nieuwe smartphones verwachten van Samsung in de eerste paar maanden, en ook LG, Sony, Microsoft en HTC gaan toestellen uitbrengen.

Vrijwel alle grote fabrikanten brengen nieuwe vlaggenschepen uit in de eerste helft van 2016, zo beweert de Poolse tak van T-Mobile. In een presentatie van de provider zijn verschillende verwijzingen te vinden naar nieuwe toestellen van HTC, Microsoft, Samsung, LG en Sony. De toestellen worden niet bij naam genoemd, maar op de slide zijn verder veelal high-end smartphones te vinden. Dat wijst erop dat ook de nieuwe smartphones waarschijnlijk high-end zullen zijn.

Galaxy S7 releasedatum?

Volgens het overzicht verschijnen er twee Samsung-smartphones in het eerste kwartaal van 2016. Vermoedelijk gaat het om de Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge; de nieuwe vlaggenschepen van Samsung verschijnen doorgaans in februari of maart. In het tweede kwartaal zouden er echter nóg twee smartphones van Samsung op de planning staan. Welke toestellen dat zijn is onduidelijk.

T-Mobile uitgelekte toestellen

Van Microsoft kunnen twee Windows 10-telefoons verwachten begin 2016. HTC brengt een enkel model uit in de eerste helft van het jaar, waarschijnlijk een opvolger voor de HTC One M9. Van LG kunnen we maarliefst vier nieuwe smartphones verwachten, die tegen het einde van het tweede kwartaal zullen verschijnen. Niet veel later volgt ook Sony: het bedrijf komt , als de informatie van T-Mobile klopt, waarschijnlijk in de zomer van 2016 met een opvolger van de Sony Xperia Z5

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden