Vergelijk 2.953.017 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Volgende WhatsApp update voegt emoji's toe

Nieuws Volgende WhatsApp update voegt emoji's toe
Door ,

De volgende versie van WhatsApp zal over een groot aantal nieuwe emoji beschikken. Fans van eenhoorns, boogsport en meer kunnen zich binnenkort helemaal uitleven in de berichtenapp.

De nieuwe WhatsApp emoji's zullen binnenkort beschikbaar zijn voor Android-gebruikers. Ze worden uitgerold in versie 2.12.373 van de populaire app. Een betaversie kan nu al gedownload worden via WhatsApp's site, en wordt waarschijnlijk op korte termijn uitgerold via de Google Play Store. De emoji's waren al langer beschikbaar in de webversie van WhatsApp.

Met de update breidt WhatsApp zijn aanbod van emoji fors uit. Zo ben je voorbereid op de feestdagen met nieuwe eetemoji, zoals een hotdog of taco. Daarnaast zijn eenhoorns, schorpioenen, leeuwen en andere beesten toegevoegd. Fans van 'traditionele' smileys kunnen hun hart ophalen met emoji's voor nerds, omgekeerde gezichten en meer. 

Als je een nieuwe emoji stuurt naar iemand die de update nog niet op zijn smartphone heeft staan, dan zien ze voorlopig nog een x'je bij ontvangst. Voorlopig kun je dus nog even je vrienden verwarren met deze onbekende emoticons. 

WhatsApp

App name
 
Communicatie

WhatsApp is een populaire berichtendienst waarmee je gemakkelijk berichten, foto's en video's kunt uitwisselen met vrienden en familie. WhatsApp is een van de meest gedownloadde apps van dit moment en kan nu ook gebruikt worden om mee te bellen.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden